home sitemap print
Hjem > NORSK > Tur - Utstillinger i Sverige 2007
SVERIGE I 2007

17-18 AUGUST

I helga har jeg og Pippin vært i Sverige på utstilling. Ble ikke det helt store i forhold til plassering, men det tok vi igjen så det holdt på den sosiale biten, vi hadde en utrolig hyggelig tur og møtte mange trivelige affenmennesker og det elsker vi.
Pippin og jeg dro hjemmefra klokka 1130 fredag formiddag og kjørte i litt over 3 timer før vi møtte Grete og hundene ved Karlskoga hvor vi tok en pause og spiste litt før vi kjørte videre. Klokken 1845 var vi fremme ved Sörsjöns camping hvor vi tilbrakte natten.Bilde en:
Hytta vi leide og lå i fra fredag til lørdag. Pippin og jeg, og Grete, Buster, Sami og Nille
Bilde to:  Som vanlig har vi samling i teltet og koser oss mens vi titter på de andre rasene.
Norrkoping2007-Hytta.gif  Norrkoping2007-Teltet.jpg

Bilde en: Mamma jeg er sliten og nå vil jeg hjem sier Pippin
Bilde to: Det er godt å være hjemme igjen syns han Pippin

Norrkoping2007-Pippin.gif  Borte-bra-hjemme-best.gif
30 JUNI - 1 JULI

Fredag 29 juni satte Pippin og jeg oss i bilen og kjørte til Sverige, først til Ed hvor Grete og Ellinor har hus og videre der i fra sammen med dem til Fristad hvor vi bodde utstillingshelgen.
For meg og Pippin ble det en helt fantastisk helg med kjemperesultater se
Nyheter og Pippin`s egen side.
Må få rette en stor takk til Ellinor som handlet Pippin for meg både lørdag og søndag, gutten gikk som han aldri har gått før, det var utrolig morsomt og spennende å se på.Fristad folkehøgskole hvor vi bodde, utrolig koselig og flott sted både for oss og hundene
Folkehøgskolen1.jpg Folkehøgskolen2.jpg Folkehøgskolen5.jpg


Pippin storkoste seg på tur med mamma for seg selv, han ville til og med sove i senga for første gang, han sov godt ved siden av hodeputen min på rygg og snorkende.

                      Pippin-i-senga.jpg


Det var vår første utstilling med så mye affenpinschere og det var utrolig morsomt å se så mange av dem samlet på ett sted, og så mange fine som det var syns både jeg og Pippin. Bilder fra selve utstillingen ligger på siden utstillinger