home sitemap print
Hjem > NORSK > Tur - Koria i Finland 2007

                       KORIA I FINLAND


Jeg og My har vært på tur til Finland. Onsdag morgen den 17 oktober dro vi til Gardermoen hvor vi tok fly til Helsinki. I Helsinki ble vi møtt av mannen til Seija Hokkanen, Kennel Seibrin, Alpo som han heter og der i fra gikk turen til Koria hvor Alpo og Seija bor. Jeg og My ble i Koria helt til mandag formiddag.
Vi har hatt det helt utrolig flott med mange opplevleser, mye nye mennesker og sist, men ikke minst mange flotte affenpinschere å se.
På søndag 21 oktober ble jeg med Seija på valpeutstilling i Lahti, og det ble en fantastik morsom tur. Seija gjorde rent bord kan man vel trygt si, først fikk hun BIR og BIM og BIR-gutten Kojo fikk også 4BIG, deretter fikk hun 1BIS på sitt oppdrett.


 
  Lille My i flybagen på Gardermoen rett før vi skal gå på flyet.
          My-i-flybagen.gif


Her er huset til Alpo og Seija hvor vi bodde de dagene vi tilbrakte i Finland.
Huset2.gif  Huset11.gif


Her er papegøyen Kaja, hele 45 år er hun. Hver gang vi satte oss ned for å spise da skrek Kaja helt til hun fikk smake på det vi spiste. Ikke bare hunder som kan tigge nei.

                    Kaja.jpg


Hver eneste dag, 2 ganger om dagen gikk jeg, My og Cindy på tur en times tid. Vi gikk litt rundt og kikket, men endte alltid opp nede ved stranden og stien som gikk der.
Her-promenerade-vi1.gif  Her-promenerade-vi2.gif


Lille Cindy som ble My sin meget gode turkamerat og venn stjal ikke bare en liten bit av hjertet mitt, men smeltet det helt. Cindy sov med meg og My, også oppå hodeputa mi lå den lille prinsessen og snorket meg i øret :)
Cindy1.gif  Cindy2.gif


En av dagene vi var der så kom Sirpa på besøk og hun hadde med seg sine affenpinschere og deriblandt en liten gutt som heter Rasse, Neibade`s Grifild, som er sønnen til Imrun`s Theodore Roosevelt og vår Alfa og Pippin`s barnebarn. Det var utrolig morsomt å få se den lille karen.

              Rasse                         Sirpa med Rasse og Risse
Rasse3.gif  Rasse-Risse-Sirpa.gif


  
          
FRA UTSTILLINGEN

             Seibrin Kojako BIR og  
              Seibrin Kokako BIM                        Seija og Kojo
Kojo-ROP-Risse-VSP.jpg  Seija-og-Kojo.jpg


                  
Kojo i gruppa                          Kojo ble 4BIG
K-i-gruppa.jpg  Kojo-4BIG-1.jpg


Seija stilte også i oppdretterklasse og fikk HP på sitt oppdrett og kvalifiserte seg til Best In Show-oppdrett. Her stakk de av med den gjeveste prisen - 1BIS

                                   
SEIBRIN OPPDRETT
              Oppdrett.jpg
                  Fra venstre: Kojako, Kokako, Kirako & Karlako 
En kjekk herremann som var
med på og ta godt vare på meg og
My under oppholdet vårt i Koria.     
    Alpo og Seija
Eppu2.gif  A+S.jpgJeg ønsker å takke Vertsskapet Alpo og Seija som gjorde mitt besøk i Finland til en uforglemmelig opplevelse. Jeg håper jeg kan gjøre om denne turen ved en senere anledning.